Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, catering och festvåningsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 36 788 | 30 781 | 42 441 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 774 | 1 203 | 2 773 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 782 | 1 193 | 2 768 |
Årets resultat (tkr) | -2 147 | 26 | -3 |
Summa tillgångar (tkr) | 15 692 | 10 483 | 10 050 |
Antal anställda | 32 | 30 | 34 |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 36 788 | 30 781 | 42 441 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 774 | 1 203 | 2 773 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 782 | 1 193 | 2 768 |
Årets resultat (tkr) | -2 147 | 26 | -3 |
TILLGÅNGAR | 2021-12* | 2020-12* | 2019-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 112 | 143 | 229 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 15 580 | 10 339 | 9 822 |
Tillgångar (tkr) | 15 692 | 10 483 | 10 050 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2021-12* | 2020-12* | 2019-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 100 | 2 247 | 99 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 574 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 851 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 14 741 | 8 235 | 8 377 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 15 692 | 10 483 | 10 050 |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 32 | 30 | 34 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 150 | 1 026 | 1 248 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -7.5% | 3.9% | 6.5% |
Soliditet | 0.6% | 21.4% | 12.3% |
Kassalikviditet | 101.1% | 118.0% | 109.9% |
Heart&bones Sto AB ingår i en koncern med 10 bolag. Moderbolag är Voon Holding AB och koncernmoderbolag är Melker Andersson AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, catering och festvåningsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.